Vastgoed onderhoud

Om de waarde van uw vastgoed te kunne waarborgen is het van groot belang dat er een partij is die voor uw inventariseert of en, zo ja, welke soorten onderhoud er gepleegd moeten worden aan uw pand(en). Jansen Onderhoudsdiensten inventariseert en bepaald samen met de klant wat, wanneer gedaan wordt. Jansen Onderhoudsdiensten werkt samen met verschillende partijen zoals, schildersbedrijven, instalateurs en ander specialisten. 

Onderhoudsplannen

Samen met onze partners stellen wij een onderhoudsplan op en zorgen  wij voor een totaalpakket aan diensten om uw bezit goed te onderhouden. Jansen Onderhoudsdiensten doet halfjaarlijks een controle en regelt voor u de beste prijs kwaliteit verhouding.

Onderhoudsadvies

U kunt bij ons altijd vrijblijvend terecht voor een advies voor het onderhoud van uw Vastgoed of woning.

Renovatie en reconditioneren

Soms wordt de keus gemaakt om een pand door renovatie een nieuw leven in te blazen. Renoveren wil zeggen het herstellen en waar nodig vernieuwen van een pand. Het pand voldoet dan weer aan de huidige maatstaven op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Reconditioneren wil zeggen het schoonmaken en oplappen van de huidige vertrekken in een pand. Jansen Onderhoudsdiensten biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van renoveren en reconditioneren. Jansen Onderhoudsdiensten zorgt  samen met betrouwbare partners dat uw bezit weer als nieuw ervaart. Vraag naar de mogelijkheden.