Flexibele partner voor andere schoonmaak bedrijven

Jansen Onderhoudsdiensten is al jaren een uitstekende onderaannemer voor schoonmaakbedrijven. Uit ervaring is gebleken dat het uit handen geven van sommige taken, zoals specialistische reiniging een uitstekende oplossing is om rust te creëren binnen uw organisatie. U hebt ten slotte al genoeg aan uw hoofd. Jansen Onderhoudsdiensten kan zeer flexibel en prijsbewust werken. Wij nemen taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging graag voor u uit handen. Jansen Onderhoudsdiensten heeft speciaal voor dit deel van ons bedrijf ongemarkeerde auto’s. Wij zien er naar uit om eens met u om de tafel te gaan zitten.

Totaalonderhoud voor VVE’s

Als u een appartement koopt, u koopt dus een deel van een gebouw. U zit dan verplicht in een vereniging van eigenaren een VVE. De vereniging van eigenaren regelt het onderhoud van het pand en reserveert daar geld voor. Door een meerjaren-onderhoudsplan op te stellen kunt u de kosten van onderhoud verminderen. U heeft, zeg maar, meer te bieden, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen rekenen. Jansen Onderhoudsdiensten is de partner op het gebied van het uit besteden van onderhoudswerk voor VVE’s .

Ontruimingen

Voor verschillende opdrachtgevers voeren wij ontruimingen en kleine verhuizingen uit. Jansen Onderhoudsdiensten kan snel en op korte termijn dit soort werkzaamheden uitvoeren. Ook kunnen wij altijd rommel afvoeren.

Terrein Onderhoud

Het terrein van uw bedrijf is voor het imago van uw bedrijf waarschijnlijk even belangrijk als een schone gevel. Wij verzorgen voor opdrachtgevers en bedrijven het onderhoud van terreinen zoals het blad- en sneeuwvrij houden en het reinigen van trottoirs en noodtrappenhuizen. Hierdoor wordt uw terrein op veiliger. 

 Werken op hoogte/ moeilijk bereikbare plekken

Jansen Onderhoudsdiensten heeft jarenlange ervaring op het gebied van werken op hoogte. Allereerst moet werken op hoogte veilig! Wij beschikken dan ook over alle mogelijke persoonlijke veiligheidsmiddelen, zijn opgeleid in het werken met hoogwerkers en steigers en in het bezit van VCA diploma’s. Jansen Onderhoudsdiensten geeft graag advies voor uitvoeren van verschillende werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken.