Periodieke schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimtes

Een schone en opgeruimde werkplek verhoogt de productiviteit van u medewerkers. Jansen Onderhoudsdiensten zorgt ervoor dat uw pand altijd netjes en opgeruimd is. Wij kunnen met behulp van vakbekwaam personeel goedkoop en efficiënt werken.
Samen met u stellen wij een plan op voor het schoonmaken en onderhouden van uw pand.

Periodieke schoonmaak openbare ruimtes en portieken
Jansen Onderhoudsdiensten verzorgt voor verenigingen van eigenaren het onderhoud van uw complex. Wij houden uw portiek en/ of openbare ruimtes netjes. U geeft het onderhoud van uw openbare ruimtes uit handen aan professionals. Van vloeronderhoud tot diepte reiniging.
-Periodieke schoonmaak van sanitair
Het schoonmaken van sanitair vergt omwille de hygiëne een bepaalde precieze. Jansen Onderhoudsdiensten zoekt voor elke situatie de juiste methode voor een schoon en hygiënisch resultaat.

Vloer onderhoud
Alle soorten vloeren zijn onderhevig aan slijtage, het is dus belangrijk om uw vloer regelmatig te laten reinigen en/of te behandelen. Jansen Onderhoudsdiensten is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten vloeren zoals: linoleum, marmoleum, natuursteen en andere soorten vloeren. Ook voor het beschermen van uw vloer bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor het reinigen van uw tapijt kunt u bij ons terecht.

Ramen wassen
Het wassen van ramen is ook specialistisch werk. Het wassen van ramen wordt daarom ook vaak uit handen gegeven aan professionals. Jansen Onderhoudsdiensten zoekt voor elke klus de juiste methode en kan daarom goedkoop en efficiënt werken. Bij Jansen Onderhoudsdiensten werken alleen ervaren glazenwassers en er wordt altijd veilig gewerkt.

Diepte reiniging
Dieptereiniging is een grondige schoonmaakbeurt en legt de basis voor een goed regulier schoonmaakplan. Jansen onderhoudsdiensten is zeer ervaren op het gebied van dit soort werkzaamheden. Wij kunnen snel, efficiënt en flexibel een goed begin garanderen van een nette en schone werkplek.