Specialistische reiniging

Onder Specialistische reiniging verstaan wij alle soort reinigingswerkzaamheden anders dan algemene schoonmaak. Het woord zegt het al, dit soort werkzaamheden vereisen kennis en ervaring. Jansen Onderhoudsdiensten is met ruim tien jaar ervaring en goed opgeleid personeel de ideale partner voor woningbouwverenigingen, vastgoed eigenaren, VVE’s en particulieren.

Aluminium en kunststof reiniging

Jansen Onderhoudsdiensten biedt voor alle soorten kunststof en aluminium en voor elke soort vervuiling een oplossing. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij heel precies bepalen wat de beste methode is voor het reinigen van uw gevelbeplating of kozijnen.

Aluminium

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten aluminium die verschillen in duurzaamheid. Voor elk oppervlak is een bepaalde methode aan te raden. Naar aanleiding van de hevigheid van de vervuiling, de soort vervuiling en het materiaal is Jansen Onderhoudsdiensten in staat u een professioneel advies te geven voor het reinigen en/of beschermen van uw Aluminium.

Kunststof

De eigenschappen van de verschillende soorten kunststof lopen enorm uiteen. De verschillende eigenschappen van het kunststof vereisen gespecialiseerde reinigings- en onderhouds- producten. Kunststof kozijnen zijn niet onderhoudsvrij en zijn onderhevig aan verschillende soorten vervuiling, het is belangrijk om het kunststof jaarlijks te reinigen en te conserveren (beschermen). Jansen Onderhoudsdiensten beschikt over de juiste kennis en materialen om voor elke ondergrond de beste oplossing te zoeken. Vraag vrijblijvend advies aan.

Gevelreiniging

De meeste gevels zijn vaak in meer of mindere mate poreus afhankelijk van de soort gevel. Dit houdt in dat de meeste gevels behoorlijk, mede door weer en verkeer, onderhevig aan vervuiling. Jansen Onderhoudsdiensten biedt voor elke soort oppervlakte de juiste methode voor het reinigen van uw gevel. Wij kunnen voor elke gevel een oplossing bieden. Uw pand ziet er weer representeerbaar uit. 

Impregneren/ Hydrofoberen

Impregneren of hydrofoberen houdt in dat wij de gevel behandelen met middelen zodat het regenwater afparelend van de gevel en niet wordt opgenomen in de ondergrond hierdoor vervuilt de gevel minder snel en is beter schoon te houden. Dit geldt niet alleen voor gevels maar ook voor constructies in de weg- en waterbouw en de industrie. Door het impregneren/ hydrofoberen van uw gevel of constructie voorkomt u de kans op vorst schade e.d. Uw pand of eigendom blijft in goede staat.

Jansen Onderhoudsdiensten beschikt over de juiste kennis en ervaring om u een advies op maat te geven voor het behandelen van elk soort oppervlak.

Coatings

Het aanbrengen van coatings is in sommige gevallen de enige oplossing voor het terug brengen in originele staat van uw pand of eigendom. Sommige oppervlaktes zijn dusdanig vervuild of beschadigd dat het aan brengen van een nieuwe coating op de kozijnen of gevelbeplating een goede oplossing is. Wij kunnen u een goed advies geven op dit gebied.

Nano- technologie 

Tegenwoordig zijn er producten gebaseerd op Nano-technologie die zeer duurzame eigenschappen bezitten. Door deze producten wordt er een gemakkelijk te reinigen oppervlak gerealiseerd. Deze technologie werkt op verschillende ondergronden zoals: steen, kunststof, glas, metaal of hout. Nano-technologie is de oplossing voor snel vervuilde oppervlakten. Door de gemakkelijk te reinigen of zelf reinigende eigenschappen is nano-technolgie op de lange termijn ook kosten besparend. 

Vloer onderhoud

Voor elke soort vloer is een andere methode geschikt. Het is daarom belangrijk om uw vloer te laten onderhouden door gespecialiseerd personeel. Jansen Onderhoudsdiensten beschikt over de juiste kennis en ervaring om voor elke vloer een oplossing te bieden. Van reinigen tot conserveren en van linoleum tot tapijt uw vloer ziet er altijd netjes uit. Vraag vrijblijvend advies voor uw vloer.

Industriële reiniging

Om aan de hoge kwaliteitseisen van uw afnemers te kunnen voldoen is het belangrijk om uw werkvloer netjes, schoon en opgeruimd te houden. Jansen Onderhoudsdiensten heeft zeer veel ervaring met reinigen van vele bedrijfsruimtes en werkvloeren. Samen met de klant wordt een plan opgesteld voor het schoon houden van de werkvloer. Het  personeel van uw bedrijf kan zich uitsluitend richten op de kerntaak van uw onderneming, hierdoor wordt de productie van uw personeel verhoogd en zijn uw auditors altijd tevreden. 

Bouwopleveringen

Ook in de bouw worden steeds hogere kwaliteits- en veiligheideisen gesteld. Jansen Onderhoudsdiensten helpt u bij het schoonhouden van uw bouwterrein, het schoonmaken van bouwketen en schoon opleveren van woningen en panden. Wij kunnen zeer flexibel werken wat in de bouw altijd handig is. Uw opdrachtgever komt in een nette omgeving bij oplevering van het pand. 

Beschermen van gevel, gevelbeplating en kozijnen

U kunt uw object tijdelijk, semipermanent of permanent beschermen op verschillende manieren. Voor elk oppervlak is een andere methode van toepassing. Jansen Onderhoudsdiensten Heeft de kennis en vaardigheid in huis om u op dit gebied te adviseren.

Particulieren

Jansen Onderhoudsdiensten biedt voor particulieren en huiseigenaren ook een breed scala aan Onderhoudsdiensten. Denk hierbij aan terras reiniging, dakgoten leeghalen, dakpan reiniging e.d.  Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.